Frisk & Skönbloggen

Frisk & Skönbloggen

Blogg med tips och erbjudanden om produkter och behandlingar

En dagbok & diskussionsforum om våra härliga terapeutiska behandlingar för ansikte, kropp & själ, händer & fötter för både kvinnor och män.
Vi erbjuder produkter från Decléor, Dr Dennis Gross, Genosys, Foreverliving products, CND, NSi, Alpha Plus m fl.
Håll dig regelbundet uppdaterad på bloggen om vad som händer!

Läs mer på vår hemsida.
www.friskoskon.se

Dagmar

HudvårdsprodukterPosted by Camilla Gustafsson Wed, March 18, 2015 11:18:53
Dagmar gör unika kuverväskor för Decléor! smiley
Vid köp av valfria produkter från Decléor för 650:- så får du denna väska som en gåva!


Det svenska modehuset Dagmar, under ledning av systrarna Karin Söderlind, Sofia Wallenstam och Kristina Tjäder, har designat en exklusiv kuvertväska för Decléor. Den är inspirerad av Dagmars vårkollektion 2015. Kuvertväskans print är inspirerat av stammar som har ett kamouflage-mönster som vi sedan har färgsatt i vårens färgsättning.


Dagmar om Decléor:

Jag tycker att Decléors produkter är fantastiska och gillar deras naturliga hudvårdsfilosofi. De står för bra saker och det här unika samarbetet kändes därför helt rätt. Vi tre har olika hudtyper, men alla kan använda Decléor. Vi är ganska kräsna med vad vi använder och just därför är Decléor ett märke för oss. Produkterna har väldigt hög kvalité och doftar ljuvligt, och det finns många härliga produkter att välja emellan. Karin Söderlind, House of Dagmar.
Decléor om Dagmar:

För tredje året i rad väljer Decléor att samarbeta med House of Dagmar som kammat hem titeln Designer of the year i Elle style awards. Dagmar står för tradition och nytänkande, för kvalitet och omsorg om detaljerna, precis som Decléor. Tillsammans har vi skapat en lyxig gåva utöver det vanliga, en exklusiv kuvertväska i läcker design och den är fylld med några favoritprodukter från Decléor. Linda Thorén, produktchef Decléor Sverige.


  • Comments(0)//blogg.friskoskon.se/#post158